Bröllop

Med många år i DJ-branchen har vi också spelat på väldigt många bröllop. En bröllopsspelning är något alldeles särskilt och för er är det förmodligen den viktigaste festen i livet.

Oavsett vad ni vill ha så försöker vi alltid hitta den bästa lösningen. Vi har ett väl fungerande samarbete med flera olika partners för att täcka upp alla tänkbara upplägg. Liveband, DJ, trubadur, ljud, ljus, fyrverkerier – vi kan ordna allt!

Låt oss ge er en perfekt kväll!

Det är något särskilt med en bröllopsfest! Ert bröllop och er fest är en dag som ni och era vänner ska minnas med glädje under många år framöver och förhoppningsvis komma ihåg som den bästa festen genom tiderna! Därför är det extra viktigt för oss att ni blir nöjda. Hos oss får ni en DJ som fyller dansgolvet genom att lyssna på er och sätta er och era gäster i fokus. Vi spelar det ni vill höra och dansa till. Ingenting annat.

För att ni ska få den perfekta kvällen rekommenderar vi att vi tillsammans sätter oss ner i ett möte innan festen, där ni själva presenterar vad ni har tänkt, så vi vet hur vi kan bidra till er perfekta bröllopsfest.

Det är inga problem för oss att skräddarsy ett upplägg efter era önskemål.